0 produse cu o valoare totala de
0 euro
despre noi     contact     evenimente
 
  Echipamente horeca
Promotii echipamente pizzerie Echipamente horeca noi Comanda utilaje fast-food Modalitati plata echipamente horeca
 
 

 
 
   
   
   
  Inregistrare  
  Pentru a putea cumpara de pe site-ul nostru trebuie sa fiti autentificat. Daca nu aveti un cont, va puteti crea unul accesand link-ul "Inregistrare".
Malaxor 20 de litri

Modalitati plata echipamente horeca

Plata produselor se poate efectua:

- Numerar la sediul societatii:

• Se adreseaza clientilor care doresc sa plateasca produsele cu numerar in momentul in care produsele se ridica de la punctul de lucru al societatii

• Pentru persoanele juridice care doresc sa achite cu numerar, pot face asta in limita plafonului legal de 5000 RON Plata prin card la sediu (POS)

• Toti posesorii de carduri emise sub sigla Visa sau MasterCard au posibilitatea de a achita contravaloarea produselor comandate direct in magazin prin intermediul terminalului POS

- Plata online prin card VISA sau MasterCard:

• Toti posesorii de carduri emise sub sigla Visa sau MasterCard au posibilitatea de a achita contravaloarea produselor comandate online, in momentul efectuarii comenzii. Procesatorul de plati este Banca Transilvania.

- Ordin de plata:

• In urma comenzii, se genereaza o factura proforma si se trimite prin intermediul mail-ul catre client. In baza aceste facturi se poate emite un ordin de plata catre unul dintre conturile bancare ale societatii noastre

• Produsele vor fi livrate sau se pot ridica de la punctul de lucru dupa ce banii vor intra in contul bancar al societatii noastre.

- Ramburs in numerar:

• Pentru livrarea prin curier, plata se efectueaza in numerar catre curier, odata cu primirea produselor la adresa specificata in comanda.


despre noi     contact     evenimente
termeni livrare     termeni si conditii
politica cookies
politica confidentialitate
copyright © 2010
Web design: Web design, creare site, promovare site Webart utilaje restaurante, utilaje pizzerie    
echipamente horeca