0 produse cu o valoare totala de
0 euro
despre noi     contact     evenimente
 
  Echipamente horeca
Promotii echipamente pizzerie Echipamente horeca noi Comanda utilaje fast-food Modalitati plata echipamente horeca
 
 

 
 
   
   
   
  Inregistrare  
  Pentru a putea cumpara de pe site-ul nostru trebuie sa fiti autentificat. Daca nu aveti un cont, va puteti crea unul accesand link-ul "Inregistrare".
Malaxor 20 de litri

Utilaje pizzerie Bucuresti

S.C. Pro Pizza S.R.L. are ca obiect principal de activitate productia cuptoarelor prefabricate de pizza la foc cu lemne.

"Pro Pizza" este brandul care a contribuit decisiv la promovarea pizzei coapte la cuptor cu lemne in Romania, dovada fiind cele aproximativ 2.000 de cuptoare si cei aproximativ 3.000 - 4.000 de pizzeri care lucreaza zilnic la cuptoarele "Pro Pizza"

Datorita experientei acumulate in decurs de 15 ani in productia de cuptoare de pizza la foc cu lemne si a instruirii pizzerilor, dar nu in ultimul rand datorita lipsei totale pe piata romaneasca a unei firme specializate in dotarea pizzeriilor, in anul 2007 am demarat o afacere care sa vina in intampinarea proprietarilor de pizzerii, oferindu-le acestora pe langa cele mai competitive cuptoare din Europa si utilaje, accesorii, consumabile pentru cuptoare, retete de pizza si fotografii (pentru pliante, flayere, brosuri, meniuri etc.), plus training complet in vederea unei bune desfasurari a activitatii in pizzerii.

Incepand cu anul 2007 am completat oferta noastra de cuptoare, ajungand ca in prezent sa oferim cea mai larga gama existenta pe piata europeana, gama care cuprinde atat cuptoare profesionale cat si cuptoare sau gratare pentru casa si curte.

Echipa noastra este alcatuita numai din profesionisti si este o echipa tanara, dinamica si pregatita pentru a face fata oricarei provocari in ceea ce priveste produsele si serviciile oferite clientilor nostri.

Scopul nostru principal este acela de a contribui prin tot ceea ce oferim la succesul clientilor nostri. In acest sens ne bazam pe experienta acumulata in toti acesti ani pentru a le putea oferi acestora ceea ce isi doresc cu adevarat de la afacerea lor.
despre noi     contact     evenimente
termeni livrare     termeni si conditii
politica cookies
politica confidentialitate
copyright © 2010
Web design: Web design, creare site, promovare site Webart utilaje restaurante, utilaje pizzerie    
echipamente horeca