0 produse cu o valoare totala de
0 euro
despre noi     contact     evenimente
 
  Echipamente horeca
Promotii echipamente pizzerie Echipamente horeca noi Comanda utilaje fast-food Modalitati plata echipamente horeca
 
 

 
 
   
   
   
  Inregistrare  
  Pentru a putea cumpara de pe site-ul nostru trebuie sa fiti autentificat. Daca nu aveti un cont, va puteti crea unul accesand link-ul "Inregistrare".
Malaxor 20 de litri

Comanda utilaje fast-food

Comanda pe site
Pentru a cumpara de pe site-ul nostru, trebuie sa va inregistrati folosind o adresa de e-mail valida. Va puteti inregistra folosind butonul Inregistrare amplasat in stanga paginii. In momentul in care ati gasit produsul dorit, apasati butonul "Adauga in cos" sau "Comanda acum" din pagina produsului. Produsul este adaugat in acea clipa in cosul de cumparaturi. In momentul in care v-ati decis ce produse comandati, apasati click pe butonul "Comanda" . In momentul acela se va trimite un email catre dumneavoastra si o notificare catre noi, pentru procesarea comenzii.

Comanda pe e-mail
Puteti deasemenea transmite comenzile prin e-mail, folosind formularul de contact, specificand denumirea produselor dorite, codul acestora, numele dumneavoastra, o adresa de e-mail si un numar de telefon valid. Fara aceste informatii complete nu vom putea procesa comanda dumneavoastra.

Transportul la livrare se asigura de catre cumparator.
despre noi     contact     evenimente
termeni livrare     termeni si conditii
politica cookies
politica confidentialitate
copyright © 2010
Web design: Web design, creare site, promovare site Webart utilaje restaurante, utilaje pizzerie    
echipamente horeca